block1

welcome

block2

see-do

agii_apostoloi

31

block3-5

shopping

GDPR

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο παρών ιστότοπος λειτουργεί υπό τον Δήμο Χανίων, Τμήμα Τουρισμού, με διεύθυνση Κυδωνίας 29, 73135, στα Χανιά.

Σκοπός αυτής της πολιτικής

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για τον Δήμο Χανίων. Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε κάθε είδους πληροφορία που σας ταυτοποιεί.

Τέτοιες πληροφορίες μπορούν να είναι το όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός φορολογικού μητρώου. Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντικό να σας πληροφορήσουμε για το πώς και με ποια μέσα χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε.

Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνοντας τις κατηγορίες δεδομένων που ενδέχεται να συλλέγει, να διατηρεί, να επεξεργάζεται, το σκοπό συλλογής τους, τις κατηγορίες προσώπων στα οποία γνωστοποιούνται τα δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε.

Ο Δήμος Χανίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.

Επίσης, περιγράφει ορισμένα από τα μέτρα ασφαλείας που ο Δήμος Χανίων λαμβάνει προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των δεδομένων και παρέχει ορισμένες εγγυήσεις για πράγματα που ο Δήμος Χανίων δεν θα κάνει.

Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο

Ο Δήμος Χανίων συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, για σκοπούς αποστολής ενημερωτικού υλικού του Δήμου Χανίων (δ/νση, τηλ επικοινωνίας κλπ), δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, newsletters, προσκλήσεων και άλλων αποστολών και κλήσεων συναφών με την εν λόγω πολιτική δραστηριότητα, ενώ είναι δυνατό να επεξεργάζονται και για στατιστικούς λόγους. Για τους σκοπούς της παρούσας, ο Δήμος Χανίων αναφέρεται ως “υπεύθυνος επεξεργασίας” κατά την έννοια του άρθρου 4 αρ. 7 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας chaniatourism.com υπόκειται στους παρόντες όρους καθώς και στις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679, για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Το chaniatourism.com δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις. Το chaniatourism.com με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Επιπλέον, δεν διανέμει προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία χρηστών του σε κανένα οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται μαζί του, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή γενικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες του.

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων που επεξεργαζόμαστε

Δημογραφικά Δεδομένα Ταυτοποίησης: όνομα, επώνυμο

Δεδομένα Επικοινωνίας: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αλληλογραφίας

Απαντήσεις σε έρευνες και ερωτηματολόγια: Πρόκειται για πληροφορίες ή/και σχόλια που παρέχει κατά δήλωσή του ο χρήστης, μέσω απαντήσεων σε έρευνες και σε ερωτηματολόγια, στο πλαίσιο αξιολόγησης των προβλημάτων του Δήμου Χανίων.

Συλλογή και σκοποί χρήσης των προσωπικών δεδομένων

Η χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή μη, που συλλέγει ο Δήμος Χανίων από εσάς, εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:

Ενημέρωση και προώθηση: μέσω αποστολής ενημερωτικού υλικού του Δήμου Χανίων (δ/νση, τηλ επικοινωνίας, δράσεων κλπ), δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, newsletters, προσκλήσεων και άλλων αποστολών και κλήσεων συναφών με την εν λόγω πολιτική δραστηριότητα, ενώ είναι δυνατό να επεξεργάζονται και για στατιστικούς λόγους.

Βελτίωση και προσαρμογή του δικτυακού τόπου: Τις πληροφορίες αυτές ο Δήμος Χανίων πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει μόνο για τους λόγους για τους οποίους συλλέχθηκαν και για να παρέχει σε εσάς πληροφορίες. Επίσης, θα τις χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου στις ανάγκες σας και για να βελτιώσει τη σύνθεση, τις μεταβολές και τη δυναμική του.

Νόμιμη χρήση: ο Δήμος Χανίων μπορεί να συλλέγει, αποθηκεύει και εν γένει επεξεργάζεται και τα προσωπικά σας στοιχεία, όταν αυτό απαιτείται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και/ή από τον Νόμο, ή όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύει ή να υπερασπίζεται τα συμφέροντα τα δικά του και τα δικά σας.

Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων

Ο Δήμος Χανίων δεν μοιράζεται ούτε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για νόμιμους σκοπούς προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση των σκοπών της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας τους, όπως αυτή γνωστοποιείται με την παρούσα Δήλωση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Δήμος Χανίων ενδέχεται να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με διάφορες εταιρίες ή παρόχους υπηρεσιών που συνεργάζονται μαζί του, ή σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα στα οποία έχει ανατεθεί η εκτέλεση της επεξεργασίας. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Διάρκεια τήρησης προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρούνται από τον Δήμο Χανίων, εκτός εάν ζητήσετε τη διαγραφή τους.

Cookies

Το chaniatourism.com έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του.

Τα cookies είναι αρχεία που μεταβιβάζονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας διαμέσου του διαδικτύου, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το chaniatourism.com, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή. Με τα cookies μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Τι συμβαίνει εάν δεν θέλετε cookies;

Εάν δεν θέλετε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να σας προειδοποιεί κάθε φορά που ένα cookie αποστέλλεται σε αυτόν ή να απενεργοποιήσετε τη λήψη όλων των cookies μέσω του προγράμματος περιήγησής σας στο διαδίκτυο. (Ελέγξτε το μενού Help/Βοήθεια του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερώσετε σωστά τις ρυθμίσεις σχετικά με τα cookies).

Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του ιστότοπου. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα σας

Ο Δήμος Χανίων διατηρεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχων για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών σας, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με όλες τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις.

Στο Δήμο Χανίων εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, με σκοπό την ασφάλεια των δεδομένων που συλλέξαμε από εσάς, έναντι της όποιας εκούσιας ή ακούσιας απόπειρας, χειρισμού, απώλειας, καταστροφής ή γενικότερα πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Τα μέτρα ασφαλείας μας υπόκεινται σε συνεχείς επανελέγχους και αναμορφώσεις, σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο συνεργάτες για να παράσχουν σε εσάς πληροφορίες και οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τα δεδομένα αυτά.

Έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Ο Δήμος Χανίων λαμβάνει κάθε δυνατή προφύλαξη, προκειμένου τα προσωπικά δεδομένα σας να είναι ασφαλή. Εντούτοις, λόγω της φύσης του διαδικτύου, δεν δύναται να εγγυηθεί την προστασία των επικοινωνιών ή των αποθηκευμένων στους browsers της στοιχείων από τυχόν αυθαίρετη πρόσβαση τρίτων μερών.

Πρόσβαση στο lnternet

Εάν επικοινωνήσετε με τον Δήμο Χανίων μέσω του Διαδικτύου, τότε μπορεί περιστασιακά να χρησιμοποιήσουμε e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον δήμο μας εφόσον μας έχετε παράσχει τη σχετική συναίνεσή σας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., δεν είναι ασφαλείς εκτός εάν έχουν κρυπτογραφηθεί.

Ο Δήμος Χανίων δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή απώλεια των προσωπικών πληροφοριών σας που είναι πέρα από τον έλεγχό του.

Πολιτική απορρήτου και Παιδιά

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Διευθύνσεις IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από την σελίδα, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη.

Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εντός της Ιστοσελίδας μας προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδας με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας στέλνετε μέσω e-mail και να μην μας αποκαλύπτετε μέσω χρήσης της πλατφόρμας επικοινωνίας ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό της επεξεργασίας, όπως αυτός ορίζεται παραπάνω.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας

Το υποκείμενο των δεδομένων δύναται οποιαδήποτε στιγμή να ασκήσει τα δικαιώματά του για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αυτά ορίζονται από τον ΓΚΠΔ ΕΕ (2016/679). Ειδικότερα, το υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα:

Δικαίωμα πρόσβασης, δηλαδή να πληροφορηθεί κατά πόσο υφίστανται επεξεργασία τα προσωπικά δεδομένα, να λάβει αντίγραφα αυτών των δεδομένων καθώς και κάθε άλλη πληροφορία σχετικά με την πραγματοποιούμενη επεξεργασία.

Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης ανακριβών και ελλιπών δεδομένων.

Δικαίωμα διαγραφής δεδομένων περιορισμού της επεξεργασίας εφόσον η διατήρηση αυτών δεν στηρίζεται σε οποιαδήποτε νόμιμη βάση ή έννομο συμφέρον.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας εφόσον η διατήρηση αυτών δεν στηρίζεται σε οποιαδήποτε νόμιμη βάση ή έννομο συμφέρον.

Δικαίωμα φορητότητας: Να ζητήσει τη φορητότητα/διαβίβαση των προσωπικών του δεδομένων σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη μηχανικά μορφή. Η ικανοποίηση του δικαιώματος αυτού είναι δυνατή μόνο σε αυτοματοποιημένες επεξεργασίες.

Δικαίωμα εναντίωσης: Να ανακαλεί την συγκατάθεσή του ανά πάσα στιγμή, για επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπου αυτή ήταν απαιτητή.

Δικαίωμα ανάκλησης, ανά πάσα στιγμή, της συγκατάθεσης που έχει χορηγήσει για την επεξεργασία.

Σε περίπτωση άσκησης ενός ή περισσότερων εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων, ο Δήμος Χανίων θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματoς του υποκειμένου των δεδομένων εντός εύλογης προθεσμίας, αλλά το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από την υποβολή του αιτήματος και την ταυτοποίησή του. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο (2) ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, αν το αίτημα είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, ο Δήμος Χανίων υποχρεούται, εντός μηνός από την ταυτοποίηση του αιτήματος, να ενημερώσει το υποκείμενο των δεδομένων για την καθυστέρηση, καθώς και για τους λόγους αυτής. Εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, ο Δήμος Χανίων ενημερώνει και το υποκείμενο των δεδομένων για τυχόν άρνησή της να ικανοποιήσει εν όλω ή εν μέρει το υποβληθέν αίτημα, καθώς και για τους λόγους της άρνησης.

Συνοψίζοντας, έχετε το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, δωρεάν πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που σας αφορούν, να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον και ανάκληση της συναίνεσής σας, καθώς και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, το δικαίωμα διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, διαβίβασης των δεδομένων, διαγραφής των εν λόγω δεδομένων και καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να απευθύνεστε στον Δήμο Χανίων εγγράφως με σχετική πρωτότυπη επιστολή ή μέσω e-mail.

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμά σας ή έννομη υποχρέωση του Δήμου Χανίων αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να απευθυνθείτε στην αρμόδια εποπτική αρχή ήτοι, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) (www.dpa.gr).

Αναθεωρήσεις της Δήλωσης

Ο Δήμος Χανίων διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να την αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, ο Δήμος Χανίων θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Δήλωση και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εφαρμοστέο δίκαιο και Δικαιοδοσία

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ χρήστη και του Δήμου Χανίων εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό και αρμόδιο δικαστήριο επίλυσης της διαφοράς είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια του Νομού Χανίων.

Links

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν στον Δήμο Χανίων και μόνον.

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις ή συστάσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική, μπορείτε να τις απευθύνετε στην κάτωθι διεύθυνση και τηλ. επικοινωνίας. Οι συνεχείς εξελίξεις στο Διαδίκτυο γενικότερα καθιστούν απαραίτητες τις κατά καιρούς προσαρμογές των κανόνων μας περί προστασίας δικτυακών δεδομένων. Ο Δήμος Χανίων επιφυλάσσεται για το δικαίωμά του να προβαίνει στις εκάστοτε τυχόν ενδεικνυόμενες μεταβολές των εν λόγω κανόνων ανά πάσα στιγμή.

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

You may also like...

4 310Agios Onoufrios is a small seaside village of

...

Tersanas Beach in Akrotiri Chania Crete

13 km northeast of Chania is cited the

...

agii_apostoloiAgii Apostoli is located 4 km west of

...

Chania: Περιήγηση στην Ενδοχώρα - Visit Inland

Like us on Facebook

 

We are using cookies to enhance your user experience. By resuming browsing on our website, we assume you are ok with it.